Zeekadetkorps 

Hellevoetsluis

JUBILEUM 65 jarig bestaan
30 november 2020

JUBILEUM 65 jarig bestaan

In het kader van ons 65-jarig bestaan, heeft het Zeekadetkorps Nederland een mooie samenwerking met marineshirts.nl kunnen realiseren. De eigenaar van marineshirts.nl is een van onze nieuwe ambassadeurs en wil op deze manier bijdragen aan het Zeekadetkorps Nederland. Dat betekent dat je voor bijzonder aantrekkelijke prijzen sportwitjes, mokken, mondkapjes en bekers kunt bestellen met het logo van je eigen zeekadetkorps. Of met het jubileumlogo (mooi verzamelitem heb je dan).

Hoe leuk is dat? Beter nog, iedereen kan zelf gewoon vanuit huis online bestellen. De bestelling heb je dan binnen een paar dagen in huis. Zie https://marineshirts.nl/contents/nl/d717_Zeekadetkorpsen.html

Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Zeekadetkorps Nederland en daarmee aan alle zeekadetkorpsen. Dus nodig vooral ook zoveel als mogelijk externe relaties uit (ouders, sponsors, sympathisanten, volgers van de FB pagina etc.) hun bestellingen te doen. Daarmee ondersteunen ze ook jouw korps. Er zijn vast wel een paar Whatsapp groepen waarin je dit kunt delen.

ZKK Whatsapp
Schrijf ons een bericht via Whatsapp