Zeekadetkorps 

Hellevoetsluis

Op zomerkamp in de Biesbosch
28 juli 2021

Op zomerkamp in de Biesbosch

We zijn alweer een paar dagen onderweg in op zomerkamp waar we erg dankbaar voor zijn. Afgelopen maanden, zeg wel jaar, zijn behoorlijk zwaar geweest en we hebben flink moeten aanpoten om het hoofd boven water te houden. Onder andere dankzij COVID-19 en alle maatregelen hebben zijn we een aantal zaterdagen dicht geweest en daardoor blijft er veel werk liggen. Niet alleen het werk blijft liggen maar ook de evenementen blijven achter wat resulteert in minder aanloop aan boord van de Zeefakkel. Door de mindere aanloop merken we al wat terugloop in leden en natuurlijk is het lastig om zo onze sponsoren te benaderen, te bedanken en uit te nodigen aan boord.

Gelukkig loop het nu allemaal weer goed door en kunnen we weer hele zaterdagen aanboord van de Zeefakkel korpsdagen houden. In het bijzonder dit zomerkamp in de Biesbosch welke niet haalbaar zou zijn dankzij al onze sponsors. Alle sponsoren willen wij hierbij bedanken en uiteraard volgt er nog een (hopelijk, mits het door kan gaan) een sponsordag. Voor nu willen wij enkele sponsoren bedanken, mede dankzij; Alja Scheepvaart, gebroeders van Vliet, Valster en de Jong, Bolidt, EVS vloeren, Jacob Slurink, Marine Repair Dordrecht, van Son vloeren en de Waag Hellevoetsluis kunnen wij dit jaar met de kadetten gewoon op zomerkamp.

Niet alleen de sponsoren zijn belangrijk maar ook de inzet van al onze vrijwilligers. Door inzet en veel vrije tijdsbesteding zijn er weer flink wat projecten aan boord van de Zeefakkel gerealiseerd. 

Iedereen bedankt en hopelijk tot snel op de VIP / Sponsordag,

Wij wensen iedereen een fijne zomer! 


ZKK Whatsapp
Schrijf ons een bericht via Whatsapp