Zeekadetkorps 

Hellevoetsluis

Zkk Hellevoetsluis 2019
16 januari 2019

Zkk Hellevoetsluis 2019

Meer leden in 2019!

Het jaar is net begonnen maar wij zijn al druk met alle voorbereidingen voor kampen, activiteiten en andere leuke zaken voor het aankomende jaar. Tijdens de nieuwjaarsreceptie hebben wij een aantal kampen en activiteiten besproken.

Zoals jullie weten is het streven om dit jaar naar Engeland te gaan met de Zeefakkel. Dit vergt veel voorbereiding en inzet van al onze vrijwilligers en leden. Dit betekend ook dat wij ons leden aantal vors willen verhogen om meer gezelligheid aanboord te krijgen. Wel mag het duidelijk zijn dat ons leden aantal flink gedaald is. Dit heeft onderandere te maken met het succes dat wij boeken door de jeugd letterlijk naar zee te wijzen. Vele van onze leden eindigen met een baan in de binnen/zeevaart waardoor wij ze helaas minder zien.

Aankomend jaar zullen wij dan ook meer actief ledenwerven en hierbij de nodige acties ondernemen. Gelukkig hebben wij al wel een nieuwe officier mogen verwelkomen! Jasper Dragstra is bij ons zkk officier 2e klasse oudste categorie geworden en zal de rol als hoofd nautische dienst op zich nemen. Super tof!
Je bent zeer welkom Jasper!

Voor een volledig overzicht van alle kampen en activiteiten verwijs ik je graag naar de ‘agenda’ pagina. Zodra er een kamp beschikbaar is, is het mogelijk je hiervoor aan te melden.