Zeekadetkorps 

Hellevoetsluis

Vaar mee met de Zeekadetten
10 februari 2019

Vaar mee met de Zeekadetten

Ben jij tussen de 9 en 18 jaar, hou je van lekker bezig zijn op en rond het water, ben je niet te vies om je handen uit de mouwen te steken dan zijn wij op zoek naar jou!

Spelenderwijs leren we je allerlei nautische benamingen en gebruiken. Bij ons kun je ook leren zeilen, roeien en motor boot varen. Tevens kom je nog wel eens op bijzondere plekken tijdens excursies op marine en koopvaardij schepen. Zelfstandigheid, normen en waarden worden vanzelfsprekend ook geleerd waar je later in je leven ook nog wat aan hebt. Samen met de andere kadetten ben je natuurlijk niet altijd aan het leren maar beleef je ook veel plezier aan boord en op het water.

Hebben we je aandacht nog steeds? Vaar dan met ons mee op zaterdag 9 Maart tijdens onze jaarlijkse vriendjes en vriendinnetjesdag. Om 11:30 vertrekt ons korpsschip de “Zeefakkel” uit de haven van Hellevoetsluis en zal een tocht maken op het Haringvliet die tot 14:00 duurt. Tijdens de tocht laten we zien wat zeekadetten allemaal doen en kan je zelf het schip besturen! Kinderen van 9 jaar of ouder zijn welkom om samen met hun ouders mee te varen deze dag.

Voor aanmelden of vragen kunt uw een bericht sturen naar info@zkkhellevoetsluis.nl