Zeekadetkorps 

Hellevoetsluis

Zomerkamp 2019 Engeland

Datum: 20-07-2019
Tijdstip: 10:00

Zomerkamp 2019 Engeland Download de laatste nieuws update hier Het zomerkamp 2018 zit er nog maar net op of we beginnen alweer met de voorbereidingen voor volgend jaar. Zoals inmiddels wel bekend gaan we in 2019 met de Zeefakkel naar Engeland. We zullen tijdens deze reis Southend, Gosport, Weymouth, Torbay [...] Lees verder

Zomerkamp 2019 Engeland


Download de laatste nieuws update hier

Het zomerkamp 2018 zit er nog maar net op of we beginnen alweer met de voorbereidingen voor volgend jaar.
Zoals inmiddels wel bekend gaan we in 2019 met de Zeefakkel naar Engeland.
We zullen tijdens deze reis Southend, Gosport, Weymouth, Torbay (engelse zustergemeente van Hellevoetsluis) en Plymouth bezoeken.

We zullen op zaterdag 20 Juli 2019 om 10:00 vertrekken uit de haven van Hellevoetsluis en 15 dagen later op zondag 4 Augustus weer terug zijn. De kosten voor dit zomerkamp zijn voorlopig vast gesteld op € 450,00 per persoon. Dit kan met +- € 25,00 afwijken afhankelijk van het aantal deelnemers. 

Achter de schermen word er momenteel hard gewerkt om leuk programma te maken waarbij we verschillende activiteiten hebben.
Meer informatie hierover zal later volgen. Wel kunnen we u mededelen dat het mogelijk is om voor dit zomerkamp te “sparen”. U hoeft het kamp bedrag dan niet in een keer over te maken maar in meerdere etappes. 

Binnen enkele weken ontvangt u een email waarin de kadetten zich voorlopig kunnen opgeven en meer informatie wordt gegeven over het sparen voor dit zomerkamp.  

We hopen jullie voldoende te hebben geïnformeerd, 
Houd de website in de gaten en wij houden jullie allemaal op de hoogte via email.

Opgeven voor het zomerkamp 2019 kan hieronder