Zeekadetkorps 

Hellevoetsluis

Zomerkamp 2016

Datum: 24-07-2016
Tijdstip: 15:00

Geachte Kadetten, ouders/verzorgers, Dit jaar zal het Zomerkamp op de Kagerplassen & Braassemermeer gehouden worden. Het kamp begint op donderdag 14 juli en eindigt op zondag 24 juli omstreeks 17:00. Wij verwachten om 20:00 te vertrekken uit Hellevoetsluis. Wees op tijd! Kadetten zijn welkom vanaf 18:00. Deze avond wordt er [...] Lees verder

Geachte Kadetten, ouders/verzorgers,

Dit jaar zal het Zomerkamp op de Kagerplassen & Braassemermeer gehouden worden.

Het kamp begint op donderdag 14 juli en eindigt op zondag 24 juli omstreeks 17:00. Wij verwachten om 20:00 te vertrekken uit Hellevoetsluis. Wees op tijd! Kadetten zijn welkom vanaf 18:00. Deze avond wordt er niet gezorgd voor het avondmaal. De kosten van het kamp bedragen 165 euro  Geef je snel op onder aan deze pagina Je kunt je inschrijven tot 5 juli. Tijdens het zomerkamp zullen er ook andere korpsen aanwezig zijn. Het is echter geen nationaal zomerkamp.

Alle benodigdheden voor het zomerkamp vindt je in de bijgesloten kledinglijst. Deze kan je ook vinden op de website. Ieder is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen spullen! Laat je spullen dus niet slingeren en laat kostbare materialen (indien mogelijk) thuis! Houdt bij het inpakken van je tas rekening met het ‘Nederlandse’ weertje, en zorg voor warme kleding, een goede slaapzak en regenkleding! Om de kampactiviteiten zo min mogelijk te storen, verzoeken wij mobiele telefoons zoveel mogelijk thuis te laten. Er is tevens een mogelijkheid om waardevolle spullen in de kluis te leggen.

Als laatst willen wij je verzoeken het kampgeld uiterlijk  1 juli aan ons te voldoen. Dit kan op de rekening NL68 RABO 0365 4214 99  TAV: Zeekadetkorps Hellevoetsluis. Vermeld de naam van de kadet + zomerkamp 2016 . Indien kort er voor vertrek (na 1 juli ) wordt afgemeld zal er 25% kosten in rekening worden gebracht.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

H. Smit
Commandant zeekadetkorps Hellevoetsluis
commandant@zkkhellevoetsluis.nl
www.zkkhellevoetsluis.nl