Zeekadetkorps 

Hellevoetsluis

Vestingdagen weekend

Datum: 19-08-2016
Tijdstip: 19:00

19, 20 en 21 Augustus

Op 19, 20 en 21 Augustus zijn er in Hellevoetsluis de Vestingdagen.
Meld je aan voor het kamp.
Tijdens de vesting dagen is er openschip op de Zeefakkel en er word veel gevaren!

 

Het kamp begint op Vrijdag 19 Augustus en eindigt op zondag 21 Augustus omstreeks 17:30. Inschepen op vrijdag om 19:00. Wees op tijd! Kadetten zijn welkom vanaf 18:00. Deze avond wordt er niet gezorgd voor het avondmaal. De kosten van het kamp bedragen 20 euro  Geef je snel op onder aan deze pagina Je kunt je inschrijven tot 14 Augustus. Tijdens het kamp is er op de Zeefakkel openschip

Alle benodigdheden voor het kamp vindt je in de bijgesloten kledinglijst. Deze kan je ook vinden op de website. Ieder is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen spullen! Laat je spullen dus niet slingeren en laat kostbare materialen (indien mogelijk) thuis! Houdt bij het inpakken van je tas rekening met het ‘Nederlandse’ weertje, en zorg voor warme kleding, een goede slaapzak en regenkleding! Om de kampactiviteiten zo min mogelijk te storen, verzoeken wij mobiele telefoons zoveel mogelijk thuis te laten. Er is tevens een mogelijkheid om waardevolle spullen in de kluis te leggen.

Als laatst willen wij je verzoeken het kampgeld uiterlijk  15 Augustus aan ons te voldoen. Dit kan op de rekening NL68 RABO 0365 4214 99  TAV: Zeekadetkorps Hellevoetsluis. Vermeld de naam van de kadet + zomerkamp 2016 . Indien kort er voor vertrek (na 15 Augustus ) wordt afgemeld zal er 25% kosten in rekening worden gebracht.

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

H. Smit
Commandant zeekadetkorps Hellevoetsluis
commandant@zkkhellevoetsluis.nl
www.zkkhellevoetsluis.nl