Zeekadetkorps 

Hellevoetsluis

Pinksterkamp 18 t/m 21 mei

Datum: 18-05-2018
Tijdstip: 17:00

Pinksterkamp Dit jaar houden wij i.v.m. de dokbeurt een klein kamp tijdens Pinksteren.  Het kamp begint op vrijdag 18 mei en eindigt op maandag 21 mei omstreeks 16:00. Inschepen op vrijdag om 19:00. Wees op tijd! Deze avond wordt er niet gezorgd voor het avondmaal. De kosten van het kamp bedragen [...] Lees verder

Pinksterkamp


Dit jaar houden wij i.v.m. de dokbeurt een klein kamp tijdens Pinksteren. 
Het kamp begint op vrijdag 18 mei en eindigt op maandag 21 mei omstreeks 16:00. Inschepen op vrijdag om 19:00. Wees op tijd! Deze avond wordt er niet gezorgd voor het avondmaal. De kosten van het kamp bedragen 50 euro.  Geef je snel op onder aan deze pagina. Je kunt je inschrijven tot en met 11 mei. Waarschijnlijk gaan we richting Middelharnis om lekker te zeilen!

Alle benodigdheden voor het kamp vindt je in de bijgesloten kledinglijst. Deze kan je ook vinden op de website. Ieder is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen spullen! Laat je spullen dus niet slingeren en laat kostbare materialen (indien mogelijk) thuis! Houdt bij het inpakken van je tas rekening met het ‘Nederlandse’ weertje, en zorg voor warme kleding, een goede slaapzak en regenkleding! Om de kampactiviteiten zo min mogelijk te storen, verzoeken wij mobiele telefoons zoveel mogelijk thuis te laten. Er is tevens een mogelijkheid om waardevolle spullen in de kluis te leggen.

Als laatst willen wij je verzoeken het kampgeld uiterlijk  11 mei aan ons te voldoen. Dit kan op de rekening NL68 RABO 0365 4214 99  TAV: Zeekadetkorps Hellevoetsluis. Vermeld de naam van de kadet + pinksterweekend . Indien kort er voor vertrek (na 13 mei ) wordt afgemeld zal er 25% kosten in rekening worden gebracht.

Wij hopen jullie zo voldoende geïnformeerd te hebben, als er nog vragen zijn stel ze gerust:)